Gå til primært indhold

KOK AMOK

Gourmet til hverdagspriser 

 

10. april 2024:

Pocheret hvide asparges med sauce mousseline.
Stegt pighvar med okse ragout & persille/hvidløgssauce
400 kr. pr. person.

 

16. april 2024:

Dagens 3-retters menu.
3 glas vin, afstemt til menuen.
550 kr. pr. person. 

 

18. april 2024:

Farfalle pasta med manchego og trøffel.
Krogmodnet højreb med pommes frites & bearnaise.
350 kr. pr. person.

 

23. april 2024:

Sprødstegt torsk med sauce nage.
Stegt Krogmodnet højreb med forårsgrøntsager & sauce.
350 kr. pr. person. 

 

25. april 2024:

Dagens 5-retter menu.
3 glas vin afstemt til menuen.
700 kr. pr. person.

 

For at bestille KOK Amok, bestiller du blot et normalt bord
og skriver i kommentar feltet at i ønsker KOK Amok.